Enkele reacties van deelnemers…

 

 

Eerst en vooral mijn dank voor deze boeiende dag.  Niet alleen interessante sprekers maar ook mooie muziek maken dat deze dag niet vlug vergeten zal worden en echt wel een meerwaarde heeft.

Els M.

 

De Dag van het Geluk was prima georganiseerd met een waaier aan  interessante en boeiende sprekers. Daarbij een heel mooi entourage en een prima catering.  Het was een dag met een plus in het kwadraat. De dank komt van ons.

Rita S.

 

Mijn moeder en ik hebben intens genoten van de Dag van het Geluk. Het kader was prachtig en de begeestering waarmee de sprekers hun verhaal deden heeft ons geraakt. Dus ook hartelijk dank aan jullie die dit mogelijk hebben gemaakt en wij zijn volgend jaar zeer zeker terug van de partij.

Elke W.

 

Samen met jullie kijk ik al uit naar de vijfde editie, nagenietend van de vierde vorige zaterdag. Jullie slagen er telkens in om er een heel andere dag van te maken dan het jaar voordien. Zo blijft paaszaterdag elk jaar iets “speciaals”.

Nicole M.

 

Het was de allereerste keer dat ik deelnam aan de dag van het geluk. Compleet "leek" zijnde heb ik er toch intens van genoten en kijk ik al uit naar eventuele volgende activiteiten.

Joelle P.

 

Het was heerlijk om te kunnen deelnemen aan de dag van het geluk!

Tine D.

 

Wat een schitterende, inspirerende dag!

Hilde K.

 

Hartelijk dank voor de mooie Dag van het Geluk vorige zaterdag. Het was voor mij een boeiende en inspirerende dag die mij weer de nodige zuurstof gaf om verder bewust te bouwen aan een nog gelukkiger leven. Mijn felicitaties aan alle sprekers voor hun boeiend betoog en aan de organisatoren voor een feilloze organisatie. In het bijzonder een grote pluim voor Marleen Borzée, de pure belichaming van de boodschap die ze brengt, aan Rie Compeers voor de authenciteit en de warmte die ze uitstraalt, en aan Dr. Piet Nijs voor zijn betoog dat mij van het eerste tot het laatste woord "pakte". Jammer dat ik dit niet opnieuw kan beluisteren. Ik kijk met belangstelling uit naar een volgend initiatief van jullie.

Lut S.

 

Mijn felicitaties voor de prachtige organisatie van afgelopen zaterdag, ik ben fan geworden van jullie Academie voor Levenskunst en van de “Dag van Geluk”! En het smaakt naar méér….

Gina D.G.

 

Bedankt voor de fantastische dag gisteren!

Wij hebben met hart en ziel genoten van de lezingen en ook weer bijgeleerd. Wij houden nu al Paaszaterdag vrij voor volgend jaar!

Michel en Chantal D.

 

Wat een ongelooflijke muzikale ervaring, die cellosuites van Bach! Van bij de eerste boogstreek van Sigiswald Kuijken was ik ontroerd ….

Marleen vdB.

 

Even jullie bedanken voor de heel waardevolle dag, de ‘Dag van Het Geluk’, schitterende organisatie en wat een mooi kader …

Lies S.

 

Met dit berichtje wil ik u heel hartelijk danken voor de goede en schone conferentie van gisteren. Vooral uw bijdrage ’s ochtends (maar ook die van Marleen en Sigiswald Kuijken) waren voor mij ‘de intens mooie ‘rozen’ van de dag.

 

Alhoewel ik vertrouwd ben met de heldere inhoud die u bracht en met meditatie, was het een vreugdevol gebeuren om aanwezig te mogen zijn.

 

Ik dank u en uw vele medewerkers voor de mogelijkheid die door de organisatie van dergelijke dag geboden werd.

 

Van harte nogmaals een grote proficiat voor de enorm boeiende 'inspiration day' die ik mocht genieten zaterdag. Ik heb er echt van genoten: verrijkende geestelijke voeding, een fijne sfeer, mooie omgeving en inspirerende sprekers waarvan Gerbert bovenaan stond!

 

De dag was één flow-ervaring... gewoon geluk zonder reden en met rede!